INVENTS

INVENTS

dimecres, 7 de novembre del 2018

Gafes De Realidad Virtual

Gafes De Realidad Virtual

El concepte en sí, de 'Realidad Virtual' neix en el any 1965, cuant Ivan Sutherland, publica un article nombrat The Ultimate Display, en el que explica el concepte que els científics d’un anys tractant de assentar. El propi Sutherland desenvoluparia dos any després el primer programa dissenyat per crear mons virtuals amb imatges en 3D.

traslladant la realitat virtual al mon dels videojocs, això també te un llarg camí. Casi sempre, acabant al fracàs. Nintendo, empresa caracteritzade per tocar en or tot el que tocava, i experta en el camp de la innovació, llançar al mercat en 1995 Virtual Boy, un artefacte de lo més particular. Se tractava de unes gafes que utilitzaven en el interior un r per mostrar 3D mono cromàtic.

Lo bo de tot això es que no només tenim 1 tipus de gafes si no, que hi ha molt de tipus diferents per exemple en hi ha que son per l’ordinador i no necessiten ningun altre tipus de component com el mòbil, altre en contrari no necessiten el ordinador Peró si el mòbil que després es tendria que descargar aplicacions aposta per veure-les així.

Les més famoses son una que es diuen HTC vive o les noves HTC vive pro que també son les més cares, son per el ordenador i serveixen per jugar. Després estarien les Oculus Rift que varen ser de les primeres més famoses de totes, encara o son i també son per el ordenador. I unes altre serien Sony playstation VR que també son molt famoses per que son les úniques que
serveixen per la play.
Gafas de realidad virtual HTC Vive, características y configuración
Realidad Virtual: 25 preguntas y respuestas que debes conocerTop 10: Gafas de realidad virtual 1

1 comentari:

  1. Un reportatge amb manca d'informació bàsica. Format inadequat. Moltes errades gramaticals...
    No hi ha cap vídeo ni cap conclusió...

    ResponElimina