INVENTS

INVENTS

dimecres, 7 de novembre del 2018

Internet

historia de s’internet 
Introducció  
  • Internet es el conjunt de reds de ordenadors creada a partir de reds mes petites.
Historia
  • Tot va començar a l’any 1957 quan els russos varen enviar el primer satèl·lit a l’espai i Estats Units se pensaven que era una arma o una bomba i per tenir la informacio ben guardada varen intentar conectar 4 ordenadors per si un se rompiguessi un els 3 restants continuin funcionant,a n’aixo li varen dir ARPA.
  • L’any 1965 varen provar de conectar ordenadors a molta distancia i varen juntar ordenadors de totes ses universitats més importants de Estats Units i alguns ordenadors de Noruega i Inglaterra i a n’aixo li varen canviar es nom a ARPANET.
  • L’any 1975 se varen inventar odenadors mes petits de marca IBM i aixo va ajudar a que cases de per tot el mon s’unesquin a ARPANET. 
  • L’any 1984 ja havia 1000 ordenadors conectats a sa xarxa.
  • L’any 1986 se va crear el primer navegador i el primer chat.
  • L’any 1989 varen millorar sa transferencia,els cables… i tambe varen crear ses primeres pagines web i varen canviar es nom ARPANET a INTERNET.
  • L’any 1993 se varen poder veure ses primeres fotos gracis al nou navegador d’aquell any MOSAIC i ja havia 1 millio de ordenadors conectats i va creixer molt fins 2006 que varen crear el primer movil amb connexió a internet que alla va ser quan ja havia 10 millions de ordenadors/movils conectats i aixi se va anar desenvolupants fins ara que hi ha 10.000 millions de dispositius conectats a internet i al mon hi ha 7.600 milions de persones els dispositius conectats a internet ja superen el nombre de persones al mon.


Opinio Personal
Jo crec que s'internet ha estat una gran revolucio ja que facilita moltes coses pero hi ha persones que li donen mal us a Internet.



Un dels primers ordenadors(IBM)

1 comentari:

  1. Un reportatge incomplet, inadequat, poc atractiu...
    El tema és internet i no hi poses cap enllaç???

    ResponElimina