INVENTS

INVENTS

dilluns, 17 de desembre del 2018

El Sucre





El sucre es una substància dolça,
cristal·litzable, blanca o incolora
quan és pura.






Producció


La producció mundial de sucre en el 2015 va arribar a ser de 169.083.000 tones. D’aquesta producció en trobem al voltant d'un 19% que es poduïda a través de l'extracció dels sucres de la remolatxa sucrera , i al voltant del 80% que es produïda mitjançant l'extracció de la canya de sucre
Altres fonts d'extracció de sucre menys importants podrien ser la palmera datilera ,l'auró desucre i Cocoter.




Canya de sucre
Cultiu de canya de sucre requereix un clima tropical o temperat, amb un mínim de 60 cm d'humitat anual.
A les regions principals de cultiu, com ara Maurici, Puerto Rico, Índia, Indonèsia, Pakistan, Perú, el Brasil, Bolívia, Colòmbia, Austràlia, Equador, Cuba, el Filipines, El Salvador i Hawaii, els cultius de canya de sucre pot produir més de 15 quilos de sucre per metre quadrat de terra.


 Malaltia relacionada amb el sucre:

Diabetis
Es una malaltia del páncreas,que consisteix en que el páncreas no produeix insulina(s'insulina es una hormona que regula el sucre en la sang).
Els malalts han de injectarse insulina per controlar el sucre en la sang.
Educolorant natural (stevia)
Video produccio sucre d'adalt: https://www.youtube.com/watch?v=LATF6riG8oI
Conclusió:
Aquest treball m'ha agradat ferlo perque ha estat un tema interessant i he apres moltes coses noves,i tambe mha ajudat a practicar la seleció de informació, perque he trobat molta informació.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada